Infinity e-Learning Yazılım Hiz. A.Ş.

Başarı Hikayesi

Infinity Teknoloji CEO’su İlkay Öztürk, uzun bir süre PowerBI kullanarak veri görselleştirme ve raporlama ihtiyaçlarını karşıladıklarını, ancak büyük veri setleri ile çalışırken uygulama içerisinde bazı sınırlamalar yaşadıklarını ifade ediyor. İşte İlkay Bey’in kendi ağzından Infinity Teknoloji’nin Reportql ile yaşadığı dönüşüm hikayesi:

Eski raporlama süreçlerimizde Excel export kullanıyorduk, ancak bu yöntem belirli bir kayıt limitiyle sınırlıydı. Rapor geliştirme süreçleri (sorgu yazma, arayüz tasarımı, test, yayına alma) oldukça uzundu ve veri güncellemeleri manuel yapıldığı için hata yapma olasılığımız yüksekti. Bu durum, raporlama süreçlerimizde oldukça verimlilik kayıplarına yol açıyordu.

01

Yeni Arayış

Yeni bir raporlama aracından en büyük beklentimiz çeviklik, esneklik ve verimlilikti. Daha hızlı ve etkin raporlar oluşturmak, veriye anında erişmek ve bu süreçleri otomatize etmek için yeni bir araca ihtiyaç duyuyorduk. Bu ihtiyaçlarımızı karşılamak için Reportql'i keşfettik.
02

Demo / POC Süreci

Reportql ile geçirdiğimiz 1 haftalık POC süreci son derece verimli geçti. Reportql destek ekibi süreci A’dan Z’ye başarılı bir şekilde yönetti. İhtiyaçlarımıza özel geliştirmeler bile yapıldı ve bu süreçte Reportql'in potansiyelini ve esnekliğini tam anlamıyla görme fırsatımız oldu.
03

Karar Aşaması

Reportql’in hızlı rapor üretebilme yeteneği, SQL verilerine çok hızlı erişim sağlaması ve çevik geliştirme süreçleri, satın alma kararımızda önemli etkenler oldu. Bu özellikler iş süreçlerimizi önemli ölçüde iyileştirdi.

Elde Edilen Faydalar

Reportql ile LMS ürünümüzde raporlama hizmetlerini mükemmel hale getirdik. Reportql sayesinde müşterilerimize daha hızlı, doğru ve kapsamlı raporlar sunabiliyoruz. Bu da müşteri memnuniyetini artırıyor ve iş süreçlerimizi daha verimli hale getiriyor. Infinity Teknoloji olarak, Reportql’in sunduğu avantajlar sayesinde iş süreçlerimizde büyük bir dönüşüm yaşadık. Gelişmiş raporlama kabiliyetleri ve esnek yapısıyla Reportql, veri görselleştirme ihtiyaçlarımızı karşılarken, müşterilerimizin memnuniyetini de üst seviyeye taşıdı.

Infinity Teknoloji’nin raporlama süreçlerinde nasıl bir dönüşüm yaşadığını ve Reportql’in sunduğu yenilikçi çözümlerle iş süreçlerini nasıl iyileştirdiğine şahit oldunuz. Reportql ile siz de veri görselleştirme ve raporlama ihtiyaçlarınızı en verimli şekilde çözebilirsiniz.
Ücretsiz deneme için hemen buraya tıklayarak hesap oluşturun!